Language Pick Up Lines

Malay Pick Up Lines

malay pick up lines

Malay pick up lines are for the most part given to Malaysia or people who are wilful to go to this nation and need to make some new accomplices. Pickuplineshq selections for you the best and greatest gathering of Malaysian pick up lines on the whole Internet. These Malay pick up lines are sort blend and match of gooey pick up lines and filthy lines also that you truly can appreciate off!

Cheesy Malaysian Pick Up Lines

On the off chance that I were a superhero, I wouldn’t be Superman or Keluangman. I would be YOURMAN.

You ada plaster? Sebab I punya lutut luka terjatuh cinta kat you…

Kid: Close your eyes.

Young lady: K

Kid: What do you see?

Young lady: Nothin.

Kid: That’s my existence without you.

ERMMMM … Entah, APA eza aya Dencan Chewing CûM ?

Is it accurate to say that you are malay young lady? Cause you make me maleyley

Awak pakai gula untuk cuci

muka eh? Sebab awak nampak

manis sangat.

You ada mortar? Sebab I punya lutut luka terjatuh cinta kat you…

Are you oxygen?i can’t survive without you dear

I’m no organ contributor, however I’d be glad to give you my heart.

I’m not in any case joking. Malaysia is effing hot. As are you.

Hi. Cupid called. He request that I let you know that he needs my heart back.

Perasaan tu.bila kau nak berhenti cintakan dia,tapi hati tak mengizinkan

Are you sun?Cause your grin make my heart soften

Hai.awak ada bawa magnet ke?sebab dari dulu awak menarik perhatian saya

You resemble the telur to my Roti Telur..without you I’m just kosong.

Cinta saya dan awak ibarat harga minyak di Malaysia, sentiasa naik. Kalau turun play on words sekejap je pastu naik balik hukhuk.

Malaysia dalam peta dunia kecik je kan?

Takpe, janji awak besar dalam hati saya

In the event that you think Mydin is cheap..try going to Myheart, you may likely get the greater part of the stuffs for nothing.

Is it true that you are lost? In the event that yes, let me lead you to my ♡…

BF: “Apa perbezaan awak dan KLCC?”

GF: “Tak tahu”

BF: “KLCC Malaysia punya, awak saya punya” 😛

Orang Malaysia memang suka espresso eh , tak suka kopi.

Ringgit Malaysia dah jatuh.Awak tu bila plak nak jatuh ke dalam hati saya.

Are you Malaysian ? since ordinary you’re similar to Cute Malaysia.

u boleh tak i pacak kan bendera malaysia kat dalam hati u. Sebab disini lahirnya sebuah cinta.

Awak tahu kan duit malaysia sekarang dah jatuh?

Haah. Kenapa?

Tapi kan, cinta saya dekat awak tak pernah jatuh.

Cintaku kepada mu ibarat harga minyak di Malaysia, sentiasa naik.

Cinta saya dan awak ibarat harga minyak di Malaysia, sentiasa naik.

Orang Malaysia masih tak habis lagi dengan

Johor nak keluar Malaysia play on words nak bising . Awak tu, saya ajak keluar makan, awak bluetick . Camne?

Duk tanya2 bila I balik Malaysia ni nk apa ni? Nak belanja makan takpe jugak.Nak belanja nasi minyak majlis kita,

Shakespeare contrasted his beau with a mid year’s day yet I would contrast you with malaysia cause infant you’re hot throughout the entire year.

Gua dah pnah melawat banyak u kat malaysia ni, tapi tak pnah jumpa organization macam u

Walopun prmpn thai ramai yg lawa, lawa lg prmpn di malaysia…

“Awak, Malaysia dah kalah”

“Takpe. awk menang kat hati saya”

Is it accurate to say that you are a malay? Since you make my air liur malaylay.

Ciaciacia.

Are u a malay?? cause i dah malaylay tgk u

Hello is your race Malay since I malay you.

It is safe to say that you are Malay? Coz you make my air liuh malay-lay

Magpa-blood test ka kaya… Malay mo, ako pala ang TYPE mo!

Are youe malay? Coz u make my air liur meleyyy leyy

Hack hati perempuan lgi ssh dari hack bank negara…

Do you know King in malay means Raja? You ought to know since you yang bertakhta di hati I saja.

Is it accurate to say that you are malay? Since you make my air liur malaylay

Hopefully, you enjoyed this collection from Pickuplineshq about malay pick up lines.

If you enjoyed this page, you may also like:

Malay Pick Up Lines
Japanese Pick Up Lines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *